Čokoláda Mbingu 60% s morskou soľou (Tanzánia)
info@biocentrumshop.sk
Kakaové bôby používané na výrobu čokolády pochádzajú z plantáže neďaleko Mbingu. Tieto kakaové bôby zhromažďuje spoločnosť Kokoa Kamili v dedinách v oblasti Kilombero, a potom ich centrálne fermentuje a suší.
Toto kakao z Tanzánie je také jemné, že prakticky vôbec nie je kyslé. Má sladkú, karamelovú, plnú chuť. Pripomína chuť pražených olejnatých semien (pistácie, slnečnicových semienok).
Len
veľmi malé množstvo kvalitnej soli Maldon postačí k zvýrazneniu sladkej,
karamelovej a plnej chute čokolády.
Zloženie:
Bio kakaové bôby, sušené plnotučné mlieko, bio trstinový cukor, bio kakaové maslo, morská soľ (Maldon)
Hmotnosť: 80g
Vyrobené bez pridania lecitínu a vanilky.
Balenie: maslový pergamen, ručne vyrobený papier, s drvenými kakaovými bôbmi
Balenie v roku 2017 získalo na Academy of Chocolate v kategórii „Balenie tabuľkových čokolád“ zlatú medailu.
Štítky: čokoláda