Čokoláda Nica La Dalia 72% horká (Nicaragua)
info@biocentrumshop.sk
Kakaové bôby pochádzajú z vnútrozemia Nikaraguy, z oblasti Matagalpa.
Hlbokú, plnú chuť zjemňuje pridané sušené mlieko. Čokoláda má zemité, orechové tóny pripomínajúce čierne olivy.
Kyslosť nie je pre túto čokoládu takmer vôbec typická, takže ju vrelo odporúčame, ak túžite po výraznej, plnej čokoládovej príchuti.
Zloženie:
Nikaragujské kakaové bôby, bio trstinový cukor, bio kakaové maslo
Hmotnosť: 80g
Vyrobené bez pridania lecitínu a vanilky.
Balenie: maslový pergamen, ručne vyrobený papier, s drvenými kakaovými bôbmi
Balenie v roku 2017 získalo na Academy of Chocolate v kategórii „Balenie tabuľkových čokolád“ zlatú medailu.
Štítky: čokoláda