Čokoláda Ambanja 69% Voatsiperifery horká (Madagaskar)
info@biocentrumshop.sk
Kakaové bôby pochádzajú z plantáže Akesson v údolí Sambirano na Magagaskare.
V chuti čokolády dominuje kyslosť citrusových plodov. Skutočne osviežujúci chuťový profil.
Citrusovo-koreninová príchuť divokého korenia zvaného Voatsiperiferry sa výborne hodí k sviežej, kyslej chuti bobuľovitého ovocia madagaskarskej čokolády.
Zloženie:
Madagaskarské kakaové bôby, bio trstinový cukor, bio kakaové maslo, vanilka madagaskarská (voatsiperifery)
Hmotnosť: 80g
Vyrobené bez pridania lecitínu a vanilky.
Balenie: maslový pergamen, ručne vyrobený papier, s drvenými kakaovými bôbmi
Balenie v roku 2017 získalo na Academy of Chocolate v kategórii „Balenie tabuľkových čokolád“ zlatú medailu.
Štítky: čokoláda